ukenru
bk-mikolayiv-v-overtaymi-zrivnyav-rakhunok-v-chvertfinalniy-seriyi-superligi

БК "Миколаїв" в овертаймі зрівняв рахунок в чвертьфінальній серії Суперліги

 • 7953 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. У другому матчі чвертьфінальної серії до двох перемог української Суперліги "Київ-Баскет" в овертаймі поступився на виїзді "Миколаєву", повідомляє УНН з посиланням на прес-службу клубу зі столиці України.

Другий матч чвертьфінальної серії між "Київ-Баскетом" та "Миколаєвом" розпочався з виграного підбирання від киянина Нванкво, який вже на тридцятій секунді гри сфолив та вивів на лінію снайпера корабелів – Владислава Тонченка, який і відкрив лік набраним балам у матчі, після чого Зотов додав ще два.

Надалі команди продовжили практично по черзі набирати бали, демонструючи дуже рівний та надзвичайно результативний баскетбол. Завершилась ж перша чверть все ж на користь гостей зі столиці – 25:31.

Друга десятихвилинка розпочалася з швидких балів після проходу від Давидюка, який дещо скоротив різницю в рахунку. Ще за хвилину Зотов влучив дальній, а рахунок став 30:33.

Третю десятихвилинку виграли гості зі столиці, які зуміли розвинути свою перевагу до дванадцяти балів, проте вже в четвертому періоді "корабели" зуміли перевернути все з ніг на голову. Спочатку Віталій Зотов скоротив різницю до трьох балів, після чого сам же виконав перехоплення та віддав пас Попову, який без проблем зробив різницю в рахунку мінімальною.

В клатч-таймі все той же Зотов зрівняв рахунок за 10 секунд до основного часу та перевів гру в додаткові п’ять хвилин. У додатковий час щось неймовірне зробив Омоера, який влучив два дальніх та організував ривок для своєї команди 7:0. В перестрілці штрафними холоднокровність продемонстрував Сергій Попов, який не дав шансу гостям зі столиці наблизитися в рахунку до своєї команди – 103:94.

За переможців по 20 очок набрали Попов і Зотов, 18 додав Омоера, у киян по 24 здобули Крутоус і Крік.

Додамо, що для визначення володаря півфінальної путівки знадобиться третій матч, який суперники зіграють у Києві 1-го квітня.

Українські Національні Новини

Спорт