ukenru
bk-mayami-virvav-peremogu-u-viyizniy-gri-nba-proti-toronto

БК "Маямі" вирвав перемогу у виїзній грі НБА проти "Торонто"

 • 10249 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. У поєдинку топових колективів Східної конференції регулярного чемпіонату НБА баскетболісти "Маямі Хіт" в гостях завдали мінімальної поразки "Торон Репторс", передає кореспондент УНН.

Зустріч проходила в непоступливій манері і тільки під кінець другої чверті гостям вдалося вийти вперед на різницю у +8 очок.

Перша половина наступного ігрового відрізку відзначилася бійкою між Сержем Ібакою та форвардом "Хіт" Джеймсом Джонсоном. Надалі "Маямі" мали невелику перевагу, проте канадський колектив зумів дістати суперника за 2 хвилини до завершення баталії – 87:86.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українського баскетболіста відрахували з клубу НБА

При рахунку 89:88 баскетболіст "Хіт" Вейн Елінгтон відзначився влучанням з-під кільця за 0,3 секунди до закінчення ігрового часу та подарував "Маямі" звитягу – 90:89.

У переможців варто відзначити дабл-дабл захисника Горана Драгіча – 24 очки + 12 підбирань, центрового Хассана Вайтсайда – 13 + 15 пд і Бама Адебайо – 16 + 15 пд. За канадців 25 очок забив Дерозан.

Зауважимо, що "Торонто" потерпіли лише 11 поразки в сезоні. При 28 виграшах колектив знаходиться на 2-мущаблі Східної конференції. "Хіт" мають 23 перемоги в 40 баталіях – 4 місце на Сході.

Українські Національні Новини

Спорт