ukenru
bk-kiyiv-basket-podav-protest-na-rezultat-chvertfinalu-kubku-ukrayini

БК "Київ-Баскет" подав протест на результат чвертьфіналу Кубку України

 • 8791 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. БК "Київ-Баскет" подав протест на результат другого матчу 1/4 фіналу Кубку України між БК "Київ-Баскет" та БК "Черкаські Мавпи", інформує УНН з посиланням на Федерацію баскетболу України.

Причиною протесту став епізод, коли в другому періоді на майданчику в команди Черкас з'явилася більша кількість легіонерів (гравців з ліцензією "Б") ніж передбачено регламентом змагань.

"Вважаю, питання щодо володаря путівки до "Фіналу чотирьох" залишається відкритим. Ми угледіли порушення регламенту проведення матчів чемпіонату та Кубка України. Чотири іноземці зі складу "Черкаських Мавп" одночасно перебували на майданчику. Це заборонено регламентом. У ньому написано - якщо команда допускає вихід чотирьох іноземців на майданчик, тоді їй має бути зараховано поразку. Я сподіваюся, відповідні органи ФБУ розглянуть цей момент і винесуть адекватне рішення. Тоді ми отримаємо більш достовірну інформацію", - заявив головний тренер столичного клубу Євген Мурзін.

Зазначено, що протест найближчим часом розгляне директорат чемпіонату України.

Нагадаємо, що команда Максима Міхельсона поступилася в Києві з різницею у 7 очок, та мала проходити до 1/2 фіналу за різницею двох матчів. Проте, долю путівки вирішить директорат чемпіонату України.

Як повідомляв УННвизначились заключні учасники "Фіналу чотирьох" Кубку України з баскетболу.

Українські Національні Новини

Спорт