ukenru
bk-khimik-zdobuv-vigrash-u-matchi-lideriv-ukrayinskoyi-superligi

БК "Хімік" здобув виграш у матчі лідерів української Суперліги

 • 7236 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Розіграш регулярного чемпіонату української Суперліги з баскетболу продовжився протистоянням "Дніпра" та южненського "Хіміка". Про це інформує УНН.

Центральний матч туру, що проходив у Дніпрі, повністю виправдав очікування любителів баскетболу, зберігаючи інтригу увесь час матчу.

За 2:46 хвилини до кінця поєдинку "Дніпро" після штрафних Мішули вийшов вперед на 4 очки. Більше господарі очок не набирали. А ось "Хімік" забив. Спочатку Павлов закинув дальній кидок через руки захисника, а трохи пізніше Сидоров із середньої дистанції встановив остаточний рахунок в матчі - 74:75.

Зазначимо, що "Дніпро" програв свій другий матч "Хіміку" в чемпіонаті і тепер відстає від южненців на дві перемоги в турнірній таблиці – 11 проти 13-ти.

Додамо, що кращими у "Хіміка" стали Едвін – 18 очок і 12 пд, Джонс 14, Павлов 10 + 10 пд. За господарів 20 набрав Мішула.

Як повідомляв УНН, у рамках 16-го туру чемпіонату Іспанії з баскетболу (ACB) "Фуенлабрада" капітана збірної України В'ячеслава Кравцова здолала "Обрадойро".

Українські Національні Новини

Спорт