biznesmena-zapidozrili-v-ukhilenni-vid-splati-4-mln-grn-podatkiv

Бізнесмена запідозрили в ухиленні від сплати 4 млн грн податків

 • 8225 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. На Хмельниччині керівника підприємства підозрюють в ухиленні від сплати до бюджету майже 4 млн грн податків та легалізації отриманих злочинним шляхом доходів - майже 250 тис. грн. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-служба прокуратури Хмельницької області.

За даними слідства, у 2015 році керівник одного із підприємств області, здійснюючи продаж сільськогосподарської продукції під виглядом власно вирощеної, неправомірно скористався пільгами щодо оподаткування діяльності у сфері сільського господарства, а також здійснив підробку податкових декларацій підприємства. Крім того, частину доходів, отриманих у зв’язку із несплатою податків, він відмив.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 212, ч. 1 ст. 366 та ч. 1 ст. 209 ККУ йому повідомлено про підозру в ухиленні від сплати податків на суму 3,9 млн грн, службовому підробленні та легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, в сумі майже 250 тис. грн.

З метою забезпечення відшкодування державі завданих злочинними діями службової особи збитків, в межах розслідування кримінального провадження, на грошові кошти в сумі 3 млн грн накладено арешт та, за результатами вжитих під час досудового розслідування заходів, забезпечено відшкодування вказаних коштів до бюджету.

Нагадаємо, бізнесмена судитимуть за ухилення від сплати 5 млн грн податків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві пройде вечір пам’яті героїв Крут

     • 10798 переглядiв

    Більше половини Болгарії страждає від епідемії грипу

     • 7036 переглядiв

    Понад сотня парафій УПЦ МП перейшли до ПЦУ

     • 10376 переглядiв

    У Вінниці засудили інформатора бойовиків "ДНР"

     • 9550 переглядiв

    До 8 березня призначили шість нових поїздів

     • 8720 переглядiв

    У РПЦ заявили, що УПЦ МП може звернутися до ЄСПЛ

     • 10422 переглядiв

    У столичній поліції спалах кору

     • 20296 переглядiв