biznes-zaproponuvav-stvoriti-koordinatsiynu-platformu-dlya-komunikatsiyi-zelenskiy-pidtrimav

Бізнес запропонував створити координаційну платформу для комунікації, Зеленський підтримав

 • 518067 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Представники вітчизняного та іноземного бізнесу запропонували створити координаційну платформу для комунікації щодо захисту прав бізнесу й розгляду інших питань. Президент України Володимир Зеленський підтримав цю ініціативу, запропонувавши спільно визначитись із форматом роботи. Про це УНН повідомляє з посиланням на ОП.

Зеленський провів зустріч із представниками вітчизняного та іноземного бізнесу, що працює в нашій країні.

Цитата

«Збереження та створення нових робочих місць, особливо під час війни, є критично важливим для забезпечення сталості української економіки», - йдеться в повідомленні.

Президент наголосив, що основним пріоритетом для нашої країни сьогодні є перемога у війні, і роль бізнесу, що працює в Україні, у цьому надзвичайно важлива.

«Ми вдячні нашим зовнішнім партнерам. У будь-якому разі стратегічно, фінансово вони нас підтримують і дуже допомагають. Але ми розраховуємо насамперед на себе», – сказав він.

Зеленський також зазначив, що відбудова України є великим проектом, і пріоритетом буде участь у ньому українського та іноземного бізнесу, який працював і працює в нашій країні, особливо під час війни.

«Але двері будуть відчинені для багатьох компаній. Нам потрібно, щоб до нас прийшли сотні й тисячі компаній», – додав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Податкова без податківців, митниця без митників": Зеленський хоче бачити новий податковий договір з суспільством

Також повідомляється, що під час зустрічі було домовлено про спільні зусилля, покликані зменшити проблеми бізнесу від правоохоронних органів, обговорили ситуацію в податковій сфері та перспективи її реформування, торкнулися питання податкових перевірок, посилення ефективності органів, що мають стимулювати розвиток економіки й забезпечувати супровід інвестицій.

«Було відзначено дуже цікаву й перспективу програму доступного кредитування житла «єОселя», ініційовану Президентом України, і важливість її подальшого масштабування», - інформує ОП.
Під час розмови представники бізнесу запропонували створити координаційну платформу для комунікації щодо захисту прав бізнесу й розгляду інших питань. Президент підтримав цю ініціативу, запропонувавши спільно визначитись із форматом роботи.

«Дуже важливо створити майданчик, на якому ми постійно говорили б. Тому що не можна роками накопичувати проблеми: ми їх просто не зможемо потім подолати», – зазначив Зеленський.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Колишній віцепрезидент США Пенс прибув до Києва

     • 595230 переглядiв