ukenru
biytsi-spetspidrozdilu-borotimutsya-z-kradizhkami-na-stolichnomu-zaliznichnomu-vokzali

Бійці спецпідрозділу боротимуться з крадіжками на столичному залізничному вокзалі

 • 10291 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Центральний залізничний вокзал у Києві хочуть убезпечити від хвилі крадіжок за допомогою встановлених відеокамер і щоденного патрулювання понад 50 бійцями спецпідрозділу "ТОР" Департаменту патрульної поліції України. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Центральний залізничний вокзал є візитною карткою нашої столиці... Однак останнім часом криміногенна ситуація на території вокзалу суттєво погіршилась. Поодинокі крадіжки почали набувати системного характеру, з’явились випадки відкритих та зухвалих пограбувань, особливо пасажирів, які відправляються у міжнародне сполучення", - повідомив він.

З його слів, до Мінінфраструктури надходять численні скарги.

"Уже найближчим часом на вокзалі з’явиться справжня сервісна служба Національної поліції. В експлуатацію буде введено сотню відеокамер. А саме головне, це те, що щоденно на патрулювання буде заступати понад 50 бійців спецпідрозділу "ТОР" Департаменту патрульної поліції України", - вказав Лавренюк.

Він заявив про завдання вже за місяць "навести лад на вокзалі і позбавити його від скупчення кримінального елементу та безхатченків".

"Маю надію, що в цьому році ми реалізуємо подібний експеримент у всіх містах-"мільйонниках", а також щиро вірю, що ми найближчим часом зобов’язані повернутися до практики супроводу пасажирських поїздів нарядами правоохоронців", - додав заступник міністра.

Нагадаємо, поліцейських запідозрили у "кришуванні" злодіїв на залізничному вокзалі у столиці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП