biyka-u-stolichnomu-gurtozhitku-19-richniy-otrimav-nozhem-u-grudi

Бійка у столичному гуртожитку: 19-річний отримав ножем у груди

 • 14368 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Двоє хлопців вчинили бійку у кімнаті гуртожитку на вулиці Сагайдака у столиці, у результаті один хлопець із ножовим пораненням грудної клітини потрапив у лікарню, інший – у поліцію. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Як зазначається, напередодні близько 21-ї години повідомлення про інцидент отримали у поліції. Прибувши на місце, правоохоронці поспілкувалися із мешканцями будинку та оглянули місце події. Також опитали лікарів, які надавали допомогу 19-річному потерпілому.

"Попередньо ми встановили, що двоє хлопців – уродженців Дніпропетровщини, проживали разом у кімнаті гуртожитку. Після роботи на будівництві розпивали спиртні напої та між ними виник конфлікт. У результаті один схопив ножа та вдарив ним опонента. Це почули інші мешканці та викликали лікарів і поліцію", - розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Аби приховати сліди злочину, 21-річний правопорушник викинув ніж на смітник. Експерти вилучили речовий доказ і відправили на дослідження.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Житомирщині затримали чоловіка, який два роки гвалтував двох дітей.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Внаслідок ДТП в Гонконгу загинули 18 людей

     • 8790 переглядiв

    Випуск новин станом на 19 годину 10 лютого

     • 4682 переглядiв

    В Україні стартує перший нацвідбір на Євробачення-2018

     • 7692 переглядiв

    У Карпатах зійшла ще одна лавина

     • 9182 переглядiв