ukenru
biyka-na-elevatori-u-kharkivskiy-oblasti-sud-areshtuvav-usikh-22-figurantiv

Бійка на елеваторі у Харківській області: суд арештував усіх 22 фігурантів

 • 11536 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Суд у Харкові взяв під варту 22 учасників конфлікту навколо елеватора у Харківській області. Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури, передає УНН.

"Київський районний суд м. Харків підтримав позицію прокуратури та обрав для 22 учасників сутичок навколо елеватора на Зміївщині запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави", - йдеться в повідомленні.

Нині у суді розглядається питання щодо обрання аналогічного запобіжного заходу 23-му затриманому – 31-річному харків’янину. Чоловікам оголошено про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України - це хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням зброї.

Нагадаємо, масова бійка сталася у селищі Занки Зміївського району на місцевому елеваторі 11 вересня. У ній взяли участь кілька десятків людей. Внаслідок сутичок постраждали семеро осіб. 

Прокуратура повідомила про підозру 22 учасникам конфлікту. Сторона обвинувачення клопотала про тримання під вартою усіх підозрюваних. 

Крім того, затримали колишнього керівника "Східного корпусу" Олега Ширяєва за підозрою в організації рейдерського нападу на агропідприємство. Для нього прокуратура також проситиме тримання під вартою без права внесення застави. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП