ukenru
bilya-shkoli-u-rivnomu-stalasya-masova-biyka-zi-strilyaninoyu

Біля школи у Рівному сталася масова бійка зі стріляниною

 • 20951 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. У Рівному біля загальноосвітньої школи 30 осіб влаштували сутичку зі стріляниною. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУНП в Рівненській області.

Інцидент стався 17 квітня близько 20 години на вулиці Євгена Коновальця.

"Невідомі особи, які перебували на чотирьох автомобілях, із хуліганських мотивів, грубо порушуючи громадський порядок, влаштували бійку. Під час інциденту невстановлені поки особи здійснили постріли зі спецпристроїв для відстрілу гумових куль. Із місця події криміналісти вилучили вісім гільз. До медичних закладів про отримання тілесних ушкоджень поки що ніхто не звертався", - навели у поліції дані, попередньо встановлені слідчо-оперативною групою на місці події.

Поліцейські встановили три автомобілі та особи зловмисників: два автомобілі Skoda Octavia на іноземній реєстрації під керуванням 21-річних рівнян виявили в обласному центрі, а 42-річного водія Lexus LX 570 - у Здолбунові. Іще один транспортний засіб розшукують правоохоронці.

Під час огляду трьох авто слідчі та криміналісти виявили та вилучили газові балончики, бронежилети, балаклави, рушниці, патрони, ножі.

Автомобілі вилучені та поміщені на територію Рівненського відділу поліції.

За вказаним фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. У межах кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини інциденту та осіб, причетних до вчиненого злочину, а також походження зброї.

Нагадаємо, у Харкові чоловік влаштував стрілянину у торговому центрі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП