ukenru
bilshe-inshikh-vipivaye-nachalstvo-zmi-nazvali-top-pituschikh-profesiy

Більше інших випиває начальство: ЗМІ назвали ТОП питущих професій

 • 9155 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Чим вищий у людини щорічний дохід і соціально-економічний статус, тим частіше вона випиває. До такого висновку прийшли Національна статистична служба Великої Британії і NHS Digital, передає УНН з посиланням на The Guardian.

"Фахівці, які добре заробляють, такі як лікарі, юристи і вчителі, з більшою ймовірністю випивають регулярно, у порівнянні з людьми з середнім доходом", - йдеться у дослідженні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Берліні назвали кращу українську горілку 2018 року

Разом з цим, часто випивають управлінці і висококваліфіковані працівники.

Найменше п'ють люди, які займаються фізичною працею, а також працівники реєстраційних та соціальних служб.

Соціологи додали, що кількість випитого алкоголю залежить від віку. Найчастіше алкогольні напої вживають люди, що входять в категорію 65+. А ось студенти п'ють хоч раз, да гаразд, підкреслили дослідники.

Відзначимо, що в Україні кожна людина у середньому щорічно витрачає на алкоголь близько 600 грн.

Найчастіше українці віддають перевагу горілці (серед міцних напоїв) і вину. Рівень споживання останнього демонструє вікову динаміку протягом останніх півтора років.

Разом з тим, українська горілка вважається однією з кращих у світі.

"Віскі, ром, вермути і навіть вино іноземного виробництва, як правило, кращі українських аналогів. Але якщо йдеться про горілку, то українська продукція займає високі місця у світовому рейтингу. Знову ж, наприклад, наш бренд горілки Medoff, за останній рік він отримав 10 нагород на світових дегустаційних конкурсах у США, Німеччині, Бельгії і т.д.

В цілому, саме українська горілка вважається однією з кращих в світі, і тому тут точно не варто переплачувати за іноземну етикетку", - розповів УНН директор з маркетингу Beverage Trading Company Олексій Безуглий.

Українські Національні Новини

Економіка