bilshe-50-ditey-dosi-perebuvayut-v-avdiyivtsi-miska-administratsiya

Більше 50 дітей досі перебувають в Авдіївці – міська адміністрація

 • 644516 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. З початку року з Авдіївки на Донеччині вдалося евакуювати 43 людини, і з них 6 дітей. Проте в місті досі перебувають цивільні, зокрема, більше 50 дітей. Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, передає УНН.

Цитата

«З початку року з Авдіївки було евакуйовано 43 особи, з них – 6 дітей. Ще діти залишаються в місті, офіційно їх близько 50, але розуміємо, що їх трохи більше. Люди в місті виживають, вся інфраструктура в місті розбита, а будь-який рух пов'язаний із ризиком для життя. Були неодноразові випадки, коли люди, йдучи в лікарню, гинули чи отримували поранення. Всього з 2014 року до 24 лютого 2022 року загинуло близько 75 людей і поранено 230-240 людей, з початку повномасштабного вторгнення загиблих – більше 120, поранених – близько 480», – повідомив Барабаш.

Нагадаємо

Генштаб повідомив, що основні зусилля ворог надалі зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Борель: ЄС має прискорити постачання озброєння Україні

     • 591022 переглядiв