bilsh-nizh-tisyacha-melitopoltsiv-za-500-dniv-pobuvali-u-poloni-miskiy-golova-melitopolya

Більш ніж тисяча мелітопольців за 500 днів побували у полоні - міський голова Мелітополя

 • 447227 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. Протягом 500 днів повномасштабної війни, понад тисячу мешканців Мелітополя побували у полоні, деяких з них судять у ростовському суді. Про це повідомив в ефірі телемарафону міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

Цитата

“Більш ніж тисяча мелітопольців за ці 500 днів побували у полоні, а хтось ще й досі залишаються там. Когось з них вже засуджують у ростовському суді, інкримінуючи їм участь у терористичній діяльності, яка загрожує довічним ув'язненням”, - повідомив Федоров.

Доповнення

Також він додав, що ворог захопив усю соціальну інфраструктуру, включаючи дитячі садки, школи та лікарні. Зараз у місті доступ до медичних закладів обмежується через відсутність російського паспорту, що є ще одним елементом терору.

Нагадаємо

Раніше повідомлялось, що російська армія активно використовує Мелітополь як стратегічний вузол. Останніми днями у місті збільшилась кількість військової техніки та патрульних машин, помітили й авто з номерами дагестану та північної осетії. У місті зʼявились патрулюючі джипи з пристроями, що нагадують локатори для прослуховування телефонних розмов. За кермом цих автомобілів перебувають військові. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі