bilorus-prodovzhuie-zdiisniuvaty-informatsiini-vplyvy-ale-sytuatsiia-na-kordoni-kontrolovana-demchenko

білорусь продовжує здійснювати інформаційні впливи, але ситуація на кордоні контрольована - Демченко

 • 66149 переглядiв

Ситуація на кордоні з білоруссю залишається повністю стабільною і контрольованою, попри те, що білорусь продовжує здійснювати інформаційний вплив і намагається демонструвати військову активність, повідомив речник Державної прикордонної служби.

Не дивлячись на те, що білорусь продовжує здійснювати інформаційні впливи, намагається демонструвати свою військову активність, або участь у якихось мілітарних процесах, ситуація на кордоні залишається повністю стабільна і контрольована. Про це розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі телемарафону у вівторок, передає УНН.

Ситуація на кордоні з білоруссю, як і раніше, - повністю стабільна і контрольована. Але в минулому місяці білорусь спочатку зробила такий інформаційний вплив, що Україна становить загрозу, що ми посилюємо цей напрямок, тому вони вимушені також зробити кроки у відповідь. Вони створили цю загрозу, а через деякий час вони для себе зняли цю загрозу і сказали, що Україна відвела там війська, ситуація нормалізувалася, тому і вони відводять війська. Тому фактично білорусь продовжує грати під дудку кремля. білорусь продовжує робити інформаційні впливи, намагається демонструвати свою військову активність, або участь у якихось мілітарних процесах, але ще раз зазначу, що цей напрямок залишається повністю контрольованим, і загрози, яка б зараз могла бути з боку білорусі по відношенню до України, ми не фіксуємо

- сказав Демченко.

Він додав, що поки білорусь перебуває під впливом росії, цей напрямок буде для України загрозливий.

Нагадаємо

Білоруський правитель олександр лукашенко заявив про відведення військ у зв'язку з тим, що напруженість на кордоні з Україною нібито ліквідовано.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Херсонщині ворог за добу поранив 6 людей, є пошкодження

     • 26910 переглядiв