ukenru
bilorus-pereviryaye-gotovnist-raketnogo-divizionu-genshtab-zsu

білорусь перевіряє готовність ракетного дивізіону – Генштаб ЗСУ

 • 143468 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. У збройних сил республіки білорусь почали перевіряти готовність ракетного дивізіону — його переміщують з пункту постійної дислокації до району призначення. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"З метою перевірки готовності до виконання завдань за призначенням, один ракетний дивізіон зі складу 465-ї ракетної бригади збройних сил республіки білорусь здійснює переміщення з пункту постійної дислокації до району призначення", - йдеться в повідомленні.

Деталі

"Белта" повідомляє, що мета перевірки - оцінка готовності та здатності особового складу до оперативного реагування на можливе виникнення кризових ситуацій.

"Військові частини та підрозділи діятимуть на незнайомих ділянках місцевості в умовах обстановки, що швидко змінюється. Склад сил, що залучаються до перевірки, поетапно нарощуватиметься, що дозволить перевірити їхню здатність протидіяти військовим загрозам як на землі, так і в повітрі", - ідеться в повідомленні.

Також стверджують, що нібито заходи не несуть "жодної загрози ні для європейської спільноти в цілому, ні для сусідніх країн зокрема".

Доповнення

Українська розвідка повідомляла, що білорусам вимикають інтернет, щоб приховати інформацію про пересування російських окупаційних військ територією білорусі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП