ukenru
biatlonist-pidruchniy-iz-poshkodzhennyam-zdobuv-ochki-u-gontsi-peresliduvannya-v-obergofi

Біатлоніст Підручний із пошкодженням здобув очки у гонці переслідування в Обергофі

 • 8178 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Гонкою переслідування серед чоловіків завершилася програма другого ігрового дня четвертого етапу Кубку світу з біатлону в німецькому Обергофі. Про це передає УНН з посиланням на Український біатлон.

Перші вогневі рубежі лежачи дозволили Дмитру Підручному претендувати на високі місця, проте дві хиби на стійці дозволили йому стати тільки 21-м з 2 хвилинами і 41,1 с відставання від тріумфатора.

Сергій Семенов залишився поза очкової зони – 43-й (3), а Артем Прима настріляв 5 кіл штрафу та не дійшов до фінішу.

За інформацією Федерації біатлону України, Підручний мав больові відчуття на останніх колах гонки, пов'язані з плечем.

"Негативну ми інформацію отримали після фінішу. У Підручного останні два кола дуже сильно боліло плече. Тому, зараз будемо вирішувати з лікарем, щоб стартував Тищенко (в естафеті – ред.). Я думаю, так буде краще, адже Діму чекає ще важка програма в січні, і попереду ще старти, на яких я хочу бачити Підручного здоровим і готовим. Ця травма була у нього раніше", - заявив наставник чоловічої збірної України Юрай Санітра.

Додамо, що золота медаль дісталася норвежцю Йоханнесу Бьо (3), який на 15,1 с обігнав німця Пайффера (1) і на 15,8 с італійця Хофера.

Як повідомляв УНН, у німецькому Оберхофі завершилася гонка переслідування серед жінок у межах четвертого етапу Кубка світу з біатлону, українкам не вдалося потрапити до топ-15.

Українські Національні Новини

Спорт