ukenru
bez-zirok-nba-ispaniya-nazvala-zayavku-na-match-vidboru-chs-2019-proti-ukrayini

Без зірок НБА: Іспанія назвала заявку на матч відбору ЧС-2019 проти України

 • 9148 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Національна збірна Іспанії з баскетболу визначилась із заявкою на найближчі два поєдинки відбіркового циклу до чемпіонату світу-2019, повідомляє УНН з посиланням на сайт іспанської федерації.

Головний тренер Серджо Скаріоло викликав до табору команди 18 гравців, серед яких є представники Євроліги, які не брали участі о попередніх поєдинках кваліфікації:
захисники: Кіно Колом, Альберто Діас, Серхі Гарсія, Хавьєр Лопес-Аростегі, Серхіо Родрігес
форварди: Джонатан Баррейро, Пабло Агілар, Хайме Фернандес, Оріоль Паулі, Себастьен Саіс, Жоан Састре, Сантьяго Юста
центрові: Хавьер Бейран, Ільмане Діоп, Пьер Оріола, Фран Васкес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баскетболісти НБА Лень і Михайлюк зіграють за Україну у відборі до ЧС-2019

Варто відзначити, що лідером даного складу може стати капітан команди Родрігес із московського "ЦСКА", який має досвід із 144 матчів у складі національної команди. Розігруючий захисник з 2006 по 2010 роки виступав в НБА за "Портленд", "Сакраменто" і "Нью-Йорк". Також в НБА він виступав у сезоні 2016-17 років за "Філадельфію", де відзначався в середньому по 7,8 очка і 3,4 передачами за гру.

Зауважимо, що найбільше клубне представництво мають – "Сарагоса", "Тенеріфе", "Валенсія" і "Унікаха" (по 2 гравці у збірній).

Додамо також, до лав збірної не приїде когорта зірок НБА серед яких брати Газолі Марка та Пау, Рікі Рубіо, Серж Ібака, Нікола Міротіч. Матч з Україною пройде 14-го вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисник збірної України відкриє баскетбольну школу в Лос-Анджелесі

Українські Національні Новини

Спорт