ukenru
bez-zakhisnika-valensiyi-supernik-zbirnoyi-ukrayini-ogolosiv-zayavku-na-match-kvalifikatsiyi-do-chs-2023

Без захисника "Валенсії": суперник збірної України оголосив заявку на матч кваліфікації до ЧС-2023

 • 13023 переглядiв

КИЇВ. 24 листопада. УНН. Головний тренер національної збірної Північної Македонії Драган Баїч оголосив остаточний список з 15 баскетболістів, з якими він буде грати в матчах проти Іспанії та України у кваліфікації до ЧС-2023, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ФБУ.

Деталі

З попередньої до остаточної заявки не потрапили Даріо Мітевські ("МЗТ" Скоп'є), Андрей Мітревські ("Фенікс 201"0), але найсуттєвіша втрата – розігруючий Ненад Дімітрієвіч з іспанської "Валенсії".

Ще у жовтні він травмувався в матчі Єврокубку проти "Будущності" (лікарі діагностували розрив підколінного сухожилля правої ноги). В збірній сподівались, що він встигне відновитись до матчів збірної, але цього не відбулось.

Остаточна заявка збірної Північної Македонії виглядає так:

Захисники: Крістіан Ніколов, Дам'ян Робєв, Дам'ян Стояновські (всі – "МЗТ" Скоп'є), Бобан Стаїч ("Пелістер"), Віктор Єфремовські ("Гостівар"), Андрей Магдевські ("ЦСМ", Румунія),

Форварди: Боян Крстевські, Адем Мекіч ("МЗТ" Скоп'є), Стоян Гюроскі, Любомир Младеновські ("Пелістер"), Андрей Маслінко ("ТФТ"), Кирил Ніколовські ("Козув"), Лейсон Зекірі ("Приштина", Косово), Джейкоб Вайлі ("Будучність", Чорногорія)

Центровий: Теодор Сіміч ("Барселона", Іспанія).

Доповнення

Північна Македонія проведе домашній матч проти Іспанії 26 листопада та гру проти України, що відбудеться 29 листопада у київському "Палаці Спорту".

Українські Національні Новини

Спорт