ukenru
bez-velikodnogo-peremirya-boyoviki-na-donbasi-zdiysnili-sim-obstriliv

Без великоднього перемир'я: бойовики на Донбасі здійснили сім обстрілів

 • 6766 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Від початку доби бойовики сім разів порушили режим припинення вогню, з них чотири рази – із застосуванням заборонених мінськими угодами мінометів калібрів 120 та 82 мм. Про це УНН повідомили в прес-центрі ООС.

Зазначається, що "збройні формування Російської Федерації також вели вогонь по позиціях наших підрозділів з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї".

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник шість разів обстріляв позиції підрозділів ООС. У районі населених пунктів Павлопіль і Водяне бойовики двічі стріляли з мінометів калібру 120 мм. Міномет калібру 82 мм збройні формування РФ використали в районі населеного пункту Пищеви. Біля населеного пункту Верхньоторецьке ворог стріляв з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Ще двічі цілили по розташуванням наших військових з великокаліберних кулеметів – поблизу населених пунктів Оптине та Новоселівка Друга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ відмовилася підтримати ініціативу України оголосити "великоднє перемир'я"

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти з мінометів калібру 82 мм обстріляли позиції Об'єднаних сил в районі населеного пункту Золоте-4", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-центру, втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Сьогодні УНН повідомляв, що у зоні ООС з початку доби зафіксували два ворожі обстріли.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП