ukenru
bez-rishennya-prezidenta-blokadi-okupovanogo-donbasu-ne-bude-o-turchinov

Без рішення Президента блокади окупованого Донбасу не буде - О.Турчинов

 • 12387 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Без відповідного рішення Президента України Петра Порошенка блокада окупованих територій Донбасу проводитися не буде, повідомив на брифінгу журналістам секретар РНБО Олександр Турчинов, передає кореспондент УНН.

"У нас не може бути на фронті хаоса і анархії, військові повинні виконувати накази свого командування. Тільки так ми можемо захистити країну. Ті, хто просто, знаєте, сам собі поставив завдання і побіг його реалізовувати, вони тільки будуть дестабілізовувати ситуацію",- сказав О.Турчинов.

За його словами, якщо Верховний головнокомандувач прийме рішення про блокаду окупованої території Донбасу, його виконуватимуть.

"Ті хто спробує сам робити якісь там імпровізовані блокпости в зоні проведення АТО, цього не буде, це я можу відразу вам сказати",- заявив О.Турчинов.

Нагадаємо, добровольці заявили про початок блокади ОРДЛО.

Як повідомляв УНН, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука, коментуючи ідею про блокаду окупованого Донбасу, заявив, що встановлення будь-яких блокпостів, проведення оглядів, надання "дозволів" є незаконним і має отримати відповідну оцінку з боку правоохоронців.

Українські Національні Новини

Політика