bez-plytky-i-lav-kiper-skasuvav-odeski-tendery-na-13-mln-hrn

Без плитки і лав: Кіпер скасував одеські тендери на 13 млн грн

 • 14383 переглядiв

Вчора, 23 листопада, відбулося чергове засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність" при Одеській ОВА, за підсумками якої скасували низку непотрібних тендерів. Про це у своєму tg-каналі повідомив очільник ОВА Олег Кіпер, передає УНН.

Зняли низку тендерів, що були оголошені в громадах області, на загальну суму у 12 973 984 грн. Це, зокрема, тендери на програмне забезпечення, ремонти доріг, реконструкцію стадіону. Вкотре наголошуємо: перед усім - допомога ЗСУ! Виділення коштів на асфальт у той час, коли щодня гинуть наші хлопці й дівчата - недопустимо!

- написав він.

Кіпер додав, що по всім проведеним підозрілим тендерам скеровуються листи до Державної аудиторської служби України, для подальшого аналізу та до правоохоронців для перевірки і реагування.

Також очільник ОВА подякував громадським активістам за участь і слушні зауваження. Нагадаємо, у жовтні цьогоріч при Одеській ОВА запрацювала робоча група "Прозорість та підзвітність".

До складу робочої групи увійдуть представники обласних управлінь СБУ, прокуратури та Нацполіції. А ще – Бюро економічної безпеки і НАБУ. Створення робочої групи анонсував очільник ОВА Олег Кіпер.

"В регіоні не має бути корупції. Кожен повинен працювати виключно на Перемогу. Бути максимально чесним та відвертим", - заявив він.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Без плитки і лав: Кіпер скасував одеські тендери на 13 млн грн

     • 14383 переглядiв

    Ізраїль у п'ятницю звільнить 39 палестинських в'язнів - CNN

     • 21241 переглядiв

    Негода залишила без світла міста і села у п'яти областях України

     • 16991 переглядiв