ukenru
berlin-dozvoliv-zhinkam-i-cholovikam-kupatisya-v-baseynakh-toples

Берлін дозволив жінкам і чоловікам купатися в басейнах топлес

 • 1497042 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Жінкам у Берліні дозволено купатися топлес у міських басейнах, як і чоловікам, заявив у четвер уряд берлінської землі. Про це пише DW, передає УНН.

Деталі

Нові правила купання послідували за скаргою на дискримінацію з боку жінки, якій не дозволили плавати топлес у столичному басейні.

Жінка, особистість якої не розкривається, звернулася до офісу омбудсмена сенату з питань рівного поводження з вимогою, щоб жінки, як і чоловіки могли плавати топлес, йдеться у заяві берлінського сенату з питань справедливості, різноманітності та боротьби з дискримінацією.

У заяві йдеться, що у відповідь на скаргу та участь омбудсмена у справі компанія Berliner Baederbetriebe, яка керує громадськими басейнами міста, вирішила змінити свої правила щодо одягу.

«Офіс омбудсмена дуже вітає рішення Baederbetriebe, тому що воно встановлює рівні права для всіх берлінців, будь то чоловіки, жінки чи небінарні особи, а також тому, що воно створює правову визначеність для співробітників Baederbetriebe».

У минулому жінок, які оголювали груди у берлінських басейнах, просили прикритися чи залишити басейн, а іноді їм забороняли повертатися.

Українські Національні Новини

Новини Світу