ukenru
benksi-predstaviv-novu-robotu-tush-dlya-viy-do-dnya-svyatogo-valentina

Бенксі представив нову роботу "Туш для вій" до Дня святого Валентина

 • 968048 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Британський графіті-художник Бенксі у вівторок представив новий вуличний арт, спрямований на домашнє насильство щодо жінок, присвячений Дню святого Валентина, інформує УНН.

Деталі

Фреска, що з'явилася в Маргейті на південному сході Англії, зображує домогосподарку в стилі 1950-х років з опухлим оком і відсутнім зубом, яка заштовхує чоловіка в морозильну камеру.

Невловимий Бенксі, чия справжня особистість залишається непідтвердженою, опублікував три зображення роботи, яку він назвав "Туш для вій" до Дня святого Валентина в Instagram.

На двох зображеннях крупним планом зображена жінка у синьому фартуху та жовтих рукавичках для миття посуду, що посміхається, але з побитим обличчям.

Доповнення

Бенксі, який, як відомо, родом із Брістоля на південному заході Англії, займався виробництвом та продажем десятків трафаретних копій обмеженим тиражем, щоб зібрати кошти для підтримки цивільних осіб, які постраждали від війни в Україні.

Минулого місяця художник також підтвердив, що він стоїть за сімома муралами, які з'явилися на зруйнованих будинках навколо Києва минулого року.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Banksy (@banksy)

Українські Національні Новини

Культура