bazhannia-vdala-ideia-ta-pratsezdatnist-peremozhnytsia-konkursu-roby-svoie-zdiisnyla-mriiu-pro-vlasnyi-biznes

Бажання, вдала ідея та працездатність: переможниця конкурсу "Роби своє" здійснила мрію про власний бізнес

 • 23071 переглядiв

Переможниця конкурсу "Роби своє" відкрила кав'ярню

Переможниця конкурсу бізнес-ідей "Роби своє" Тетяна Міщенко здійснила свою мрію про власний бізнес - жінка відкрила кавʼярню "Бадьорий Бариста". Про це повідомляє МХП-Урожайна країна, передає УНН.

Деталі

Кавʼярня знаходиться в смт Низи, що на Сумщині. На отриманий грант від Фонду в сумі 100 тис. грн підприємиця придбала необхідне обладнання та високоякісні інгредієнти для приготування продукції. Кав’ярня вже стала улюбленим місцем жителів громади, де вони насолоджуються атмосферою, ароматною кавою та смаколиками від "Бадьорого Бариста".

Цікаво, що Тетяна перемагає у конкурсі "Роби своє" другий рік поспіль.

"Переможці конкурсу "Роби своє" вкотре показують, що навіть у складний для країни період можна працювати, розвиватися та втілювати свої мрії в реальність. Замість того, щоб опускати руки, вони обирають шлях відкриття нових напрямків діяльності, створення робочих місць і успішного подолання наслідків війни", - переконані в МХП-Урожайна країна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець конкурсу "Роби своє" масштабував ягідний бізнес

Нагадаємо

Наприкінці травня організатори конкурсу бізнес-ідей для підприємців у малих містах та селах "Роби своє" оголосили переможців 2023 року. Цього року благодійний фонд "МХП-Громаді", який був організатором конкурсу, підтримав 80 бізнес-проєктів на загальну суму понад 7,4 млн грн. Усього було отримано 615 заявок від малих підприємців з усієї країни. Зокрема, найбільше бізнес-ідеї подавали в Київській (22%), Черкаській (12%), Дніпропетровській (11%), Вінницькій (9%) та Львівській (9%) областях.

Основними критеріями для відбору переможців стали інноваційність проєктів, економічна складова, створення нових робочих місць, соціальна значущість та залучення до бізнесу чи роботи переселенців. Грантову підтримку отримали як чинні бізнеси, що розширюються або релокуються, так і підприємці, які мають бізнес-ідею і тільки шукають фінансування для її реалізації.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    путін порівняв війну в Україні та секторі Газа

     • 31856 переглядiв

    путін назвав війну в Україні “громадянською”

     • 41598 переглядiв