bayden-putin-u-skladnomu-stanovischi-yogo-yediniy-instrument-zhorstoke-povodzhennya-z-tsivilnimi

Байден: путін у складному становищі, його єдиний інструмент - жорстоке поводження з цивільними

 • 190852 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Президент США Джо Байден заявив у середу, що російський диктатор володимир путін опинився у неймовірно складному становищі через війну в Україні, і в нього закінчилися інші варіанти, окрім жорстокого поводження з українськими громадянами. Про це повідомляє УНН з посиланням на Al Jazeera.

Цитата

"Я думаю, що володимир путін опинився в неймовірно складному становищі. Здається, його єдиний доступний інструмент — жорстоке поводження з окремими громадянами України, українськими громадянами, спроба залякати їх та змусити капітулювати. Вони не мають наміру цього робити", - сказав Байден.

Доповнення

В Офісі Президента України повідомили про 17 загиблих та 29 поранених серед цивільного населення внаслідок збройної агресії росії за 18 жовтня.

Додамо

У МЗС України заявили, що указ російського диктатора володимира путіна про запровадження "воєнного стану" на тимчасово окупованих територіях України є нікчемним. Він не має правових наслідків для України та її громадян, а також для міжнародної спільноти.

19 жовтня російський диктатор володимир путін оголосив про введення "воєнного стану" на тимчасово окупованих територіях Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей України.

Згодом Радфед росії затвердив указ про "воєнний стан" на окупованих територіях України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Гонконг пропонує нову візу для залучення талантів

     • 179815 переглядiв