ukenru
bayden-ogolosiv-pro-uchast-u-prezidentskikh-peregonakh-u-ssha

Байден оголосив про участь у президентських перегонах у США

 • 9584 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Колишній віце-президент США Джо Байден у четвер оголосив, що буде домагатися висунення у кандидати в президенти від Демократичної партії у 2020 році, щоб стати наступним після Дональда Трампа американським президентом. Про це він повідомив в оприлюдненому у четвер відеоролику, передає УНН.

"Основні цінності цієї нації ... наше становище в світі ... наша демократія ... все, що зробило Америку - Америкою - поставлено на карту. Ось чому сьогодні я висуваю свою кандидатуру на пост президента Сполучених Штатів", - супроводив він такими словами оприлюднене у Twitter відео.

"...якщо ми дамо Дональду Трампу вісім років в Білому домі, він назавжди і в корені змінить характер цієї нації - хто ми, - і я не можу стояти осторонь і спостерігати за цим", - зазначив Байден у відеозверненні.

Згідно з результатами загальнонаціонального опитування у США, проведеного 5-6 квітня газетою The Hill серед 660 виборців-демократів, Байден користується підтримкою 28% учасників опитування, а сенатора від штату Вермонт Берні Сандерса, який вже оголосив про участь в кампанії-2020 року, підтримують 20%. На третьому місці за популярністю - колишній член Палати представників від штату Техас Бето О’Рурк (8%). Ступінь похибки результатів опитування становить 4%.

Старт передвиборної кампанії буде даний у лютому 2020 року, самі вибори президента США відбудуться 3 листопада.

Українські Національні Новини

Новини Світу