ukenru
bavariya-pridbala-pivzakhisnika-lionu-k-tolisso

"Баварія" придбала півзахисника "Ліону" К.Толіссо

 • 9754 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Мюнхенська "Баварія" завершила перехід півзахисника Корентена Толіссо з французького "Ліона". Про це інформує сайт чинного чемпіона Німеччини, передає УНН.

Вранці 22-річний футболіст збірної Франції успішно пройшов медичне обстеження, після чого підписав п'ятирічний контракт терміном до 30 червня 2020 року.

"У Ліоні я провів чудовий час, за який дуже вдячний цьому клубі. Я неймовірно радий, що буду грати в складі одного з кращих клубів Європи. Я поставив перед собою великі цілі разом з "Баварією". Сьогодні для мене великий день", - прокоментував перехід К.Толіссо.

Також свій коментар дав і голова правління "Баварії" Карл-Хайнц Румменігге: "ми дуже щасливі, що не дивлячись на високу конкуренцію змогли підписати цього молодого і дуже цікавого футболіста. Карло Анчелотті хотів підписати саме його для укомплектування лінії півзахисту".

Додамо, що у минулому сезоні 22-річний півзахисник був важливим футболістом основи "Ліона". К.Толіссо зіграв в 47 матчах у всіх турнірах і забив 14 м'ячів.

Нагадаємо, що раніше мюнхенці підписали найдорожчого футболіста "Вердера" – півзахисника Сержа Гнабрі.

Українські Національні Новини

Спорт