ukenru
bavariya-pidpisala-naydorozhchogo-gravtsya-fk-verder

"Баварія" підписала найдорожчого гравця ФК "Вердер"

 • 12356 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Гранд німецького футболу мюнхенська "Баварія" погодила з бременським "Вердером" трансфер півзахисника Сержа Гнабрі. Про це інформує сайт чинного чемпіона Німеччини, передає УНН.

21-річний гравець підписав контракт на три роки. Умови співпраці не розголошуються.

"Ми раді в особі Сержа Гнабрі підписати ще одного молодого талановитого футболіста збірної Німеччини. У складі "Вердера" Серж зробив великий крок вперед у своєму розвитку", - заявив голова правління "Баварії" Карл-Хайнц Румменігге.

Сам футболіст зауважив, що для нього є великою честю представляти ФК "Баварія".

Примітно, що С.Гнарбі мав найбільшу трансферну вартість серед футболістів "Вердера" – 10 млн. євро. Тепер нападник Макс Крузе залишився найдорожчим представником бременців – 8 млн. євро.

Зазначимо, що у минулому сезоні С.Гнабрі забив у складі "Вердера" 11 голів і віддав 2 гольових паси у 27 зустрічах, разом з олімпійською збірною Німеччини став срібним призером Олімпіади в Ріо. З шістьма голами на рахунку молодий гравець виявився кращим бомбардиром олімпійського турніру.

Додамо також, С.Гнабрі перейшов у "Вердер" минулого літа з "Арсеналу" за 5 млн. євро, ставши одним з ключових гравців команди Олександра Нурі.

Як повідомляв УНН, "Баварія" достроково стала чемпіоном Німеччини.

Українські Національні Новини

Спорт