ukenru
bavariya-ogolosila-pro-naydorozhche-transferne-pridbannya-v-istoriyi-klubu

"Баварія" оголосила про найдорожче трансферне придбання в історії клубу

 • 13568 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Мюнхенська "Баварія" досягла домовленості із мадридським ФК "Атлетіко" про перехід до стану німецького гранду чемпіона світу француза Лукаса Ернандеса, повідомляє УНН з посиланням на сайт клубу з Мюнхена.

23-річний захисник збірної Франції перейде з мадридського "Атлетіко" в "Баварію" 1 липня 2019 року та підпише п'ятирічний контракт терміном до 30 червня 2024 року. "Атлетіко" отримає прописану суму відступних у розмірі 80 млн. євро.

"Сьогодні дуже важливий день в моїй кар'єрі. "Баварія" - один з кращих клубів Європи і світу. Я пишаюся тим, що надалі буду боротися за титули разом з "Баварією"! Я хотів би подякувати "Атлетіко", керівництву клубу, тренерам, товаришам по команді та вболівальників за чудові 12 років. "Атлетіко" завжди залишатиметься частиною мене. Я в передчутті наступного кроку разом з "Баварією", - заявив Ернандес.

Примітно, що під час медичного обстеження оборонцю було діагностовано пошкодження внутрішньої зв'язки правого коліна, тому Ернандесу вже сьогодні за погодженням з "Атлетіко" буде зроблена операція.

Зауважимо, що перехід Ернандеса став найдорожчим в історії "Баварії". Раніше рекорд належав Корентіно Толіссо (перейшов за 41,5 млн. євро). Крім того, трансфер Ернандеса став другим серед найдорожчих в історії німецької Бундесліги (1 місце займає Усман Дембеле за якого "Боруссія" отримала від "Барселони" 120 млн. євро).

Довідка УНН: Ернандес народився в 1996-му році в Марселі. З 2007 року він захищає кольори мадридського "Атлетіко". Починаючи з сезону 2014/15 Ернандес провів 110 офіційних матчів. З 2016-му році центральний захисник, чий контракт з "Атлетіко" був розрахований до 2024 року, вийшов у фінал Ліги чемпіонів, в 2018-му році став переможцем Ліги Європи, а потім в Росії пережив кульмінацію своєї кар'єри, ставши чемпіоном світу. У фіналі збірна Франції обіграла Хорватію з рахунком 4:2.

Українські Національні Новини

Спорт