ukenru
basketbolisti-mayami-khit-peremogli-vashington-vizards-u-matchi-nba

Баскетболісти "Маямі Хіт" перемогли "Вашингтон Візардс" у матчі НБА

 • 7978 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. У поєдинку регулярного чемпіонату НБА у протистоянні двох представників Східної конференції НБА "Маямі Хіт" на власному паркеті зустрівся із "Вашингтон Візардс", повідомляє УНН з посиланням на сайт змагань.

Матч проходив на рівних, адже кожен із колективів не міг відірватися у рахунку. В таких випадках доля гри вирішується в кінцівці і на цей раз сильнішими вийшли господарі паркету, які обіграли "Візардс" з показником в +11 - 112:101.

Примітно, що головними персонами протистояння були розігруючи захисники. У "Маямі" словенець Горан Драгіч набрав 34 пункти, 5 передач і 5 підбирань, а у "Вашингтону" Джон Волл здійснив 30 очок при 8 передачах і 6 підбираннях.

Нагадаємо, що колективи є сусідами по турнірній таблиці Східної конференції – "Вашингтон" на 13 місці з 9 перемогами при 14 поразках, а у "Хіт" 8 звитяг при 17 програшах.

Додамо, що в інших поєдинках "Хюстон Рокетс" переміг "Бруклін Нетс" 122:118, "Торонто Репторс" вийшли переможцями із зустрічі проти "Мілуокі Бакс" – 122:101, "Шарлотт Хорнетс" поступилися в гостях "Індіані Пейсерс" 94:110, а "Лос-Анджелес Кліпперс" перемогли "Портленд Трейл Блейзерс" – 121:120.

Як повідомляв УНН, О.Лень дабл-даблом допоміг "Фініксу" перемогти "Лос-Анджелес Лейкерс".

Українські Національні Новини

Спорт