basketbolist-mikhaylyuk-vizme-uchast-u-matchi-zirok-nba-yaki-skhodyat

Баскетболіст Михайлюк візьме участь у Матчі зірок НБА, які сходять

 • 12738 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Атакуючий захисник збірної України Святослав Михайлюк представить країну на Зірковому вікенді НБА, інформує УНН з посиланням на НБА.

Наш легіонер отримав запрошення на Матч зірок, що сходять (Rising Stars), який пройде в традиційному форматі гри команди США проти збірної "Світу" (усі гравці не з США). У даному поєдинку мають право приймати участь тільки гравці, які проводять в Асоціації 1 або 2-й сезони.

Крім Михайлюка, за команду "Світу" зіграє зірковий виконавець НБА з "Даласу" словенець Лука Дончіч, а також: Нікейл Олександр-Уокер ("Нью-Орлеан Пеліканс"), Деандре Ейтон ("Фінікс Санз"), Ар Джей Барретт ("Нью-Йорк Нікс"), Брендон Кларк ("Мемфіс Гріззліс"), Шей Гілджес-Александер ("Оклахома-Сіті Тандер"), Руй Хачімура і Моріц Вагнер (обидва – "Вашингтон Візардз") і Джон Окоджи ("Міннесота Тімбервулвз").

У ростер команди США увійшли: Майлс Бріджес, Девонте Грем і Пі Джей Вашингтон ("Шарлотт Хорнетс"), Уенделл Картер ("Чикаго Буллз"), Тайлер Хірро і Кендрік Нанн ("Майамі Хіт"), Джарен Джексон і Джа Морант ("Мемфіс Гріззліс"), Ерік Пашалл ("Голден Стейт Ворріорс"), Трей Янг ("Атланта Хокс") і Зайон Вільямсон ("Нью-Орлеан Пеліканс").

Зауважимо, що дане протистояння пройде в Чикаго 14 лютого.

Додамо, у поточному сезоні Михайлюк вже взяв участь у 44 матчах "Детройта", в яких, проводячи на майданчику в середньому по 21,8 хвилини, набирав 8,7 очка, робив 1,6 підбирання та 1,6 передачі за 43 відсотках реалізації триочкових кидків.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    У Луцьку оголосили карантин в школах

     • 17028 переглядiв