ukenru
basketbol-prometey-vigrav-trinadtsyatiy-match-pospil-v-chempionati-ukrayini

Баскетбол: "Прометей" виграв тринадцятий матч поспіль в чемпіонаті України

 • 13778 переглядiв

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Чемпіонат української чоловічої Суперліги з баскетболу продовжився поєдинком між "Кривбасом" та "Прометеєм", повідомляє УНН з посиланням на сайт ФБУ.

Деталі

Господарі краще почали матч. Команда Артема Сліпенчука ("Кривбас"), вигравши першу чверть, лідирувала в рахунку протягом майже всієї першої половини.

Після рівної першої половини чемпіон України чітко позначив свій статус фаворита у другий частині гри. Команда Ронена Гінзбурга вже не дозволяла собі слабких відрізків у нападі та додала у захисті. Відсоток реалізації кидків з гри у "Кривбаса" впав до 33 відсотків, господарі почали програвати підбирання та не втримали гостей у захисті.

"Прометей" довів свою перевагу у трьох з чотирьох чвертей матчу і завершив гру комфортною виїзною перемогою з рахунком 71:58.

Це 9 поразка "Кривбаса" у 14 матчах, а "Прометей" подовжив переможну серію на старті регулярного чемпіонату до 13 поєдинків.

Найкращим у матчі став американський захисник "Прометея" Ді Джей Кеннеді, який до 20 очок додав 11 підбирань, 4 перехоплення, 3 передачі та 1 блок-шот, а його рейтинг ефективності склав солідні 34 бали.

Доповнення

"Кривбас" 19 листопада зіграє в столиці проти "Київ-Баскета", а "Прометей" у цей же день прийматиме "Дніпро" в центральному матчі тижня.

Українські Національні Новини

Спорт