ukenru
basketbol-kiyiv-basket-zaznav-drugoyi-porazki-vid-zaporizhzhya

Баскетбол: "Київ-Баскет" зазнав другої поразки від "Запоріжжя"

 • 14025 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. БК "Запоріжжя" переміг вдома "Київ-Баскет" у матчі регулярного чемпіонату української баскетбольної Суперліги, передає УНН з посиланням на сайт Суперліги.

Деталі

Господарі поступово адаптувалися до гри та в підсумку виграли стартову чверть у 8 очок. У другій 10-хвилинці у суперників впала результативність. Перевага господарів із Запоріжжя за триочковими, на підбираннях дозволили зберегти після першої половини перевагу в 5 очок.

Найрезультативнішими за дві стартові чверті стали Еван Максвелл (10 очок) та Ясін Джозеф (12). У гостей жоден з виконавців не досягнув позначки в 10 очок.

По перерві відстань між суперниками продовжила скорочуватися. Виснаження гостей врівноважувалося короткою лавою господарів. Участь у матчі брали лише сім гравців "Запоріжжя". Відтак на діях господарів все більше позначалася втома.

За низької результативності гості до заключної чверті скоротили різницю лише до одного балу. Втім господарі виявилися стійкішими в заключній частині. Активність Джозефа, Френсіса та Максвелла в атаці та захисті забезпечили "Запоріжжю" другу в сезоні перемогу над "Київ-Баскетом" – 70:65.

Найрезультативнішими в переможців стали Ясін Джозеф (21 очко, 8 підбирань, 5 передач), Еван Максвелл (19 очок, 12 підбирань).

Кияни зазнали 6-ї поразки в чемпіонаті при 13 перемогах – третій рядок. "Запоріжжя" посідає 7-ме місце в таблиці.

Доповнення

В інших баталіях "Харківські Соколи" поступилися "Хіміку" (72:74), а "Дніпро" завдав поразки "Одесі" (87:80).

Українські Національні Новини

Спорт