bank-roku-ibox-bank-otrimav-mizhnarodnu-vidznaku-go-global-award-2022

Банк року: IBOX BANK отримав міжнародну відзнаку Go Global Award 2022

 • 525574 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Український транзакційний банк IBOX BANK отримав міжнародну премію Go Global Award 2022 у номінації “Банк року”. Про це повідомили у пресслужбі IBOX BANK, передає УНН.

Цитата

“Сьогодні вже ніхто у світі не сумнівається у нашій мужності та стійкості. Але світ бачить й наші інновації, діджитальність, наш внесок у розвиток економіки та нашу невпинну боротьбу на фінансовому, дипломатичному фронтах. Українці сьогодні сплачують найвищу ціну за право жити. Тому для нас дуже важливо представляти нашу країну на світовій арені у такий непростий час”, – сказала Голова Ради IBOX BANK Альона Шевцова.

Деталі

Церемонія нагородження цього року проходила у столиці Естонії - Таллінні. На ній були присутні представники 89 країн.

Окрім IBOX BANK, нагороди отримали українська фінтех компанія LEO Financial Company в номінації “Фінансова компанія року” та Українська Асоціація платіжних систем (УАПС) в номінації “Асоціація року”. Також нагородою було відзначено Міністерство соціальної політики України.

Нагадаємо

Попри повномасштабну війну IBOX BANK продовжує розширюватися і нещодавно відкрив 13 нових відділень в 11 населених пунктах України. 

Довідка

IBOX BANK – український транзакційний банк, що працює на фінансовому ринку з 1993 року. За підсумками 2021 року банк зафіксував п'ятикратне зростання доходу. Акціонери банку інвестували весь торішній дохід у капітал банку. І з 28 лютого 2022 року статутний капітал фінустанови збільшився на пів мільярда гривень. Уже в березні, завдяки інвестиціям, IBOX BANK виріс і увійшов до другої групи банків.

У серпні 2022 року Рейтинговий комітет РА "Експерт-Рейтинг" оновив довгостроковий кредитний рейтинг IBOX BANK до найвищого рівня uaААА за національною шкалою.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Банк року: IBOX BANK отримав міжнародну відзнаку Go Global Award 2022

     • 525574 переглядiв

    Очільнику Рахункової палати повідомили про підозру

     • 767916 переглядiв