ukenru
bandi-povidomili-pro-pidozru-za-rozkradannya-vidilenikh-na-spetsinternat-groshey

Банді повідомили про підозру за розкрадання виділених на спецінтернат грошей

 • 11064 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Учасникам злочинного угруповання повідомлено про підозру у заволодінні бюджетними коштами спецінтернату. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, передає УНН.

Правоохоронці знешкодили злочинне угруповання, до складу якого входило троє осіб, які заволоділи бюджетними коштами комунальної установи "Новоастраханський обласний психоневрологічний інтернат" у великих розмірах.

Учасникам злочинного угруповання повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 3 ст. 28 (Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) та ч. 2 ст. 366 (Службове підроблення) КК України.

Зазначається, що на теперішній час досудове розслідування триває.

Як повідомляв УНН, у справах щодо схем розкрадань в оборонній сфері оголосили підозру двом посадовими особами ТОВ "ОПТИМУМСПЕЦДЕТАЛЬ".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП