baiden-vidpoviv-na-zaklyky-dostrokovo-pity-z-posady-prezydenta-ssha

Байден відповів на заклики достроково піти з посади президента США

 • 13708 переглядiв

Президент США Джо Байден заявив, що залишатиметься на посаді до кінця терміну. Він підтвердив свою відданість служінню американському народу.

Президент США Джо Байден заявив, що залишатиметься на посаді очільника Білого дому до завершення свого терміну. Про це очільник Білого лому заявив на своїй сторінці в X, передає УНН.

Деталі 

Ми — Сполучені Штати Америки, і немає нічого неможливого, якщо ми зробимо це разом. Ми просто повинні пам'ятати, хто ми є. Я присвятив своє президентство тому, щоб довести це, і я продовжуватиму робити це сьогодні, завтра і кожного дня, поки маю честь бути вашим президентом

- заявив Байден. 

Контекст

Після того Байден вийшов з передвиборчих перегонів деякі республіканці закликали Байдена піти у відставку з посади президента США.

Однак у коментарі CNN, представник Білого дому Ендрю Бейтс заявив, що Байден не піде з президентської посади до закінчення своїх повноважень.

Нагадаємо

У неділю, 21 липня, президент США Джо Байден оголосив, що виходить з передвиборчих перегонів та знімає свою кандидатуру з виборів президента США.

Володимир Омельченко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі