bahatonatsionalna-operatsiia-interflex-u-velykii-brytanii-yaki-navychky-otrymuiut-ukrainski-viiskovi

Багатонаціональна операція Interflex у Великій Британії: які навички отримують українські військові

 • 61751 переглядiв

Українські військовослужбовці отримують необхідні знання та навички в рамках багатонаціональної операції "Інтерфлекс", яка проводиться у Великій Британії та передбачає забезпечення їх необхідним обладнанням для ефективної підготовки.

Українські військові отримують необхідні знання та навички у рамках багатонаціональної операції Interflex, яка проводиться на території Великої Британії, передає УНН із посиланням на Генштаб.

У рамках багатонаціональної операції Interflex, яка проводиться на території Великої Британії, українські військові отримують необхідні знання та навички, якими мають володіти всі військовослужбовці для успішного виконання завдань на полі бою.

Як повідомили у Генштабі, щоб виконувати поставлені завдання, кожен військовослужбовець повинен не лише пройти гідну підготовку, але й отримати відповідне матеріально-технічне забезпечення.

"Велика Британія та країни-партнери не тільки допомагають військовослужбовцям отримати ці навички, але й перед початком навчань забезпечують кожного новобранця необхідним екіпіруванням для ефективного тренування", - зазначено у повідомленні.

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Японія передала Україні ще 2 машини для розмінування

     • 60200 переглядiв