ukenru
bagatopoverkhivki-zamist-shkoli-odeskiy-pravozakhisnik-obureniy-rishennyam-miskradi

Багатоповерхівки замість школи: одеський правозахисник обурений рішенням міськради

 • 17501 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Видачу Одеською міськрадою чергових ділянок землі під будівництво багатоповерхівок литовською компанією "Ханбер" Гердаса Дубріцкаса у густозаселеному районі міста, де не один рік поспіль вимагають побудувати школи та дитсадки, активісти та місцеві жителі вважають абсурдною. Про це УНН розповів правозахисник громадської організації "Спільна мета" Артем Каспар'ян.

"Ми знаємо, що литовський забудовник славиться "не самим добрий ім’ям" у місті Одеса, тому що, у тому числі, наша команда бореться з ним з початку незаконного будівництва на 13-й станції Фонтана, де він намагається звести "Граф у моря". Через суд ми зупинили й заморозили це будівництво. Але заморожене воно не завдяки рішенню суду – є інформація, що він просто не має фінансових засобів добудовувати ці комплекси. Тобто він з людей збирає гроші, а житлові комплекси просто стоять. А наша міська рада продовжує видавати йому дозволи на будівництво та ділянки, що просто абсурдно", - зазначив правозахисник.

Нагадаємо, під час останньої сесії Одеська міська рада під головуванням чинного мера Геннадія Труханова ухвалила рішення про передачу чергових земельних ділянок компанії "Ханбер" литовського забудовника Гердаса Дубріцкаса у районі житлового масиву "Альтаїр" під проектування та будівництво багатоповерхового житлового комплексу.

Українські Національні Новини

Політика