ukenru
azerbaydzhan-maye-namir-pobuduvati-v-ukrayini-zavod-z-virobnitstva-budivelnikh-sumishey

Азербайджан має намір побудувати в Україні завод з виробництва будівельних сумішей

 • 8611 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Азербайджан має намір побудувати в Україні спільне українсько-азербайджанське підприємство з виробництва будівельних сумішей, а також має намір запозичити український досвід в сфері машинобудування. Про це на сьогоднішній зустрічі з Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом заявив міністр економіки Азербайджанської Республіки Шахин Мустафаєв, передає кореспондент УНН.

"Промисловість. В цьому напрямку теж є деякі намітки. Є конкретний проект за вкладом інвестицій в українську економіку. Є азербайджанська компанія, і ось днями (дана компанія - ред.) вже має підписати протокол про наміри. Це будівництво заводу з виробництва будівельних сумішей. Думаю, що це перспективний проект", - зазначив Ш.Мустафаєм.

За його словами, дана компанія успішно працює в декількох країнах та планує побудувати завод в Ірані, а також завод в Україні.

Також він зазначив, що Азербайджан зацікавлений у співпраці з Україною в сфері машинобудування.

"Це дуже важливий напрям (машинобудування - ред.) і в основному ми хотіли б скористатися досвідом України для створення можливих спільних підприємств в Азербайджані", - зазначив азербайджанський міністр економіки.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що для збільшення товарообігу між Україною і Азербайджаном треба використовувати можливості Транскаспійського міжнародного транспортного маршруту.

Українські Національні Новини

Економіка