ukenru
azarov-dav-poradi-maduro-yak-borotisya-z-maydanom

Азаров дав поради Мадуро, як боротися з "Майданом"

 • 15890 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Всі ті, хто веде збройну боротьбу проти законної влади, повинні бути заарештовані. Про це заявив екс-прем'єр України Микола Азаров газеті "Взгляд", коментуючи події у Венесуелі, передає УНН.

"Всі ті, хто виступає зі зброєю в руках проти законної влади, повинні бути заарештовані і має бути проведено розслідування", - заявив Азаров.

Він стверджує, що завжди був "противником переговорів з подібними силами".

"Коли 22 січня 2014 року стало ясно, що в Києві взято курс на державний переворот, я відразу ж заявив про це на засіданні уряду і сказав про це президенту. Я сказав, що досить сперечатися. Якщо ми конституційна влада, то ми повинні захищати її", - сказав колишній прем'єр.

За його словами, для нього було "очевидним" і недивним подальший розвиток подій в Києві.

"І зараз Мадуро, якщо за нього в минулому році проголосували 67 відсотків, обравши законним президентом, повинен використовувати свої повноваження насамперед для наведення порядку", - підсумував Азаров, який живе зараз в Москві в якості політичного біженця.

Відзначимо, 28 січня 2014 року Азаров подав у відставку з поста Прем'єр-міністра України. Після цього австрійський Kronen Zeitung повідомив, що він покинув країну і виїхав до Австрії.

Однак пізніше в українських правоохоронних органах заявили, що Азаров перебуває в Росії.

Українські правоохоронні органи оголосили Азарова в міждержавний розшук за підозрою в розкраданні бюджетних коштів.

Як повідомляв УНН, 23 січня лідер опозиційної Національної асамблеї Венесуели Хуан Гуайдо оголосив себе виконуючим обов'язки президента. Тимчасовим главою Венесуели політика вже визнали Аргентина, Бразилія, Гватемала, Канада, Колумбія, Коста-Ріка, Парагвай, Перу, США, Чилі, Еквадор та Організація американських держав.

Українські Національні Новини

Політика