ukenru
avtomobil-suprovodu-deputata-surkisa-namagavsya-vidaviti-mene-na-zustrichku-agent-nabu-shevchenko

Автомобіль супроводу депутата Суркіса намагався "видавити" мене на "зустрічку" - агент НАБУ Шевченко

 • 26960 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко розповів, як мікроавтобус супроводу депутата від ОПЗЖ Григорія Суркіса намагався "видавити" його на зустрічну смугу руху. Про це агент Шевченко написав у своєму Facebook, передає УНН.

"..На Столичному шосе мене намагався обігнати автомобіль Mercedes-Benz S600 з державним знаком АА 2067 РР, який зареєстрований на ФК "Динамо-Київ" та належить народному депутату від ОПЗЖ Григорію Суркісу", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці знову розслідують розтрату грошей УЄФА на скандальному будівництві Суркіса у Гореничах.

За словами Шевченка, автомобіль Суркіса рухався із сигнальними маячками синього і червоного кольорів.

За правилами всі водії зобов'язані поступитися автомобілю з проблисковим маячком дорогою і забезпечити безперешкодний проїзд.

"Але для мене було абсолютно несподівано побачити спецсигнали на цивільному авто, адже я усвідомлював, що наші лікарі або пожежні навряд пересуваються на броньованих "Мерседесах", тому продовжував рухатися далі на дозволеній ПДР швидкості", - зазначив Шевченко.

"Охорона Суркіса вирішила, що моє авто їм дуже заважає, і автомобіль супроводу народного депутата, а саме мікроавтобус Mercedes-Benz Vito чорного кольору, "вичавлював" мене на смугу руху зустрічного транспорту", - додав він.

Уникнути зіткнення Шевченко зміг, тільки перевищивши швидкість і обігнавши обидва "Мерседеси".

Шевченко повідомив про порушення ПДР за номером "102", але реакції правоохоронців поки не отримав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВФ не погодиться фінансувати Суркісів, а тому наступний транш під питанням.

Для Шевченка це не перша зустріч на дорозі з належним Суркісу автомобілем.

"У 2016 році на вул. Мечникова водій на автомобілі Mercedes-Benz S600, Д.З. АА 0006 ВР, на якому також пересувався той самий Григорій Суркіс, зробив різку зміну смуги руху, чим допустив зіткнення з моїм авто і пошкодив мені передній бампер. Водієві вистачило нахабства не зупинитися і поїхати далі, ніби нічого такого не сталося", - написав Шевченко.

Тоді він наздогнав і заблокував порушника, і той розрахувався за заподіяну автомобілю Шевченка шкоду.

Нагадаємо, що нардепа Суркіса звинуватили у регулярному і безкарному порушенні правил дорожнього руху. Більше того, як вдалося з'ясувати журналістам, політик пересувається на автомобілі використовуючи номери прикриття.

Українські Національні Новини

Політика