ukenru
avtodorogu-na-zaporizhzhi-zakrili-dlya-usikh-vidiv-transportu

Автодорогу на Запоріжжі закрили для усіх видів транспорту

 • 13842 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. На частині автодороги Н-30 Василівка - Бердянськ у Запорізькій області заборонили рух для усіх видів транспорту. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу Укравтодору.

"У Запорізький області в наслідок тяжких погодних умов, через снігові перемети на автодорозі Н-30 Василівка - Бердянськ, км 94+000 - км 117+000 закрито рух для всіх видів транспорту", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на ранок четверга на більшості території України без опадів, тільки в Донецькій та Харківській невеликий сніг, в Полтавській області - туман. У південних областях перемети, поривчастий вітер, поземка.

Також вказано, що внаслідок проходження активного циклону через південну та східну частину України найбільш складні погодні умови були в Запорізький та Донецький областях, сильний поривчастий вітер утворював перемети та снігові заноси на дорогах.

"Стан покриття на автодорогах державного значення в більшості областей сухий, у Київській, Сумській, Кіровоградський, Черкаській та Херсонській областях – місцями накати; у Донецькій області – місцями перемети; в Чернігівській, Івано-Франківський, Дніпропетровській, Луганський, Запорізькій, Одеській областях – засніжений", - додали в Укравтодорі.

Нагадаємо, станом на ранок 25 січня на дорогах України місцями рух уповільнено.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП