ukenru
avtobusi-privatnikh-pereviznikiv-u-chernivtsyakh-uzhe-chotiri-dni-ne-vikhodyat-na-marshruti

Автобуси приватних перевізників у Чернівцях уже чотири дні не виходять на маршрути

 • 9991 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Починаючи з вівторка, 15 травня, транспорт приватних перевізників Чернівців не виходить на маршрути. Про це у коментарі УНН повідомив заступник мера Чернівців Володимир Середюк.

За його словами, перевізники вимагають підвищення тарифу на проїзд до 5 гривень.

"Вони вимагають єдиного – підвищення тарифу до 5 гривень. На сьогодні вартість проїзду становить 4 гривні", - уточнив Середюк.

При цьому міська влада, за його словами, наполягає на тому, що питання тарифу може розглядатися в юридичній площині і тільки після оновлення руху перевізників по всіх маршрутах.

Водночас у дні, коли перевізники не виходять на маршрути, комунальне підприємство "Чернівецьке тролейбусне управління" працює у посиленому режимі.

"Забезпечуємо перевезення пасажирів по тролейбусних лініях. Однак маємо проблеми з віддаленими районами, де немає тролейбусного сполучення. Там люди організовуються, разом виїжджають зранку", - повідомив заступник міського голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столичному метро подорожчає проїзд 

Крім того, мер міста Олексій Каспрук на своїй сторінці у Facebook сьогодні повідомив, що у "Чернівецькому тролейбусному управлінні" пройшла нарада.

"Відсьогодні на усіх маршрутах останній тролейбус буде відправлятися в рейс із кінцевих зупинок о 23:00", - написав очільник Чернівців на своїй сторінці у соцмережі.

Також сьогодні пройшла зустріч Каспрука з перевізниками.

"Сьогодні було обговорення. З одного боку були члени виконавчого комітету, депутатський корпус, виконавчі органи міської влади, а з іншого - перевізники та водії. Однак консенсус вони не знайшли. Кожен залишається на своїй позиції", - зазначив Середюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без зміни тарифу неможливий ремонт столичного транспортного парку – "Київпастранс" 

Нагадаємо, з 14 липня вартість проїзду у міському транспорті Києва зросте

Українські Національні Новини

Кримінал та НП