aviatsiya-zsu-zavdala-shist-udariv-po-punktakh-rozgortannya-zrk-buk-2m-tor-ta-pantsir-voroga

Авіація ЗСУ завдала шість ударів по пунктах розгортання ЗРК "Бук- 2М", "ТОР" та "Панцир" ворога

 • 150082 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Українська авіація завдала шість ударів по пунктах розгортання ЗРК "Бук- 2М", "ТОР" та "Панцир". Про це повідомляє УНН з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Цитата

"У Південнобузькому операційному районі обстановка залишається складною, але контрольованою. Тривають активні бойові дії вздовж лінії зіткнення. Ворог зосереджує свої зусилля на веденні оборонних дій на зайнятих позиціях, наносить ракетно-артилерійські удари по наших підрозділах та населених пунктах, прилеглих до лінії розмежування протиборчих сил", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що противник намагається відстежувати склад, стан та переміщення наших підрозділів шляхом ведення повітряної розвідки, з використанням безпілотних апаратів.

"Одного з таких шпигунів наш зенітно-ракетний підрозділ приземлив у друзки в Бериславському районі на Херсонщині", - пишуть в ОК "Південь".

Опівдні ракетою повітряного базування Х-101, спрямованою з літака Ту-95 противник завдав удару по об’єкту критичної інфраструктури на Вінничині. Обійшлося без людських втрат.

"На Миколаївщині з міномету ворог гатив в напрямку Очаківського порту, його акваторії та по рекомендованих морських шляхах. Гелікоптерами армійської авіації та парою штурмовиків Су-25 противник наніс 4 авіаційних удари неподалік Нової Кам'янки та Трифонівки на півночі Херсонщини. Втрат немає", - додають в командуванні.

Штурмовою авіацією наших Повітряних сил нанесено 6 ударів по пунктам розгортання зенітно-ракетних комплесів "Бук- 2М", "ТОР" та "ПАНЦИР", а парою геликоптерів Мі-24 та Мі-8 атаковано район зосередження живої сили та техніки ворога неподалік Любомирівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові знищили понад 40 окупантів, 6 ворожих танків та 9 одиниць авто-бронетехніки

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Угруповання ворога в Чорному морі - 9 кораблів та катерів

     • 138413 переглядiв

    На Львівщині скоротили тривалість комендантської години

     • 227619 переглядiв