aviatsiya-zsu-zavdala-15-udariv-po-roztashuvannyu-voroga

Авіація ЗСУ завдала 15 ударів по розташуванню ворога

 • 117717 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Авіацією ЗСУ нанесено 15 ударів по розташуванню ворога, а ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 250 вогневих завдань, в тому числі по районах зосередження живої сили та техніки окупантів. Про це повідомляє УНН з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Цитата

"Обстановка в нашій операційній зоні, на південнобузькому напрямку залишається досить складною, напруженою, але контрольованою Силами оборони. Ворог час від часу наважується на відчайдушні спроби покращити своє тактичне положення шляхом активних дій. Двічі протягом бойового дня спробував провести штурмові дії за напрямками: Правдине – Степова Долина та Архангельське – Іванівка. В обох випадках силами до взводу, незважаючи на підтримку танку Т-72 та БМП-2 успіху не мав, зазнавши втрат, відступив", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Протягом дня ворог здійснив 4 авіаудари по наших позиціях та ракетний удар по Криворіжжю. 4 рази обстрілював Нікопольський район.

Зазначається, що в напрямку Кривого Рогу ворог продовжує атакувати критичну інфраструктуру з метою створення техногенної катастрофи, ускладнення руху наших військ та створення соціального напруження. Крилатими ракетами повітряного базування Х-22 завдано суттєвих руйнацій гідротехнічним спорудам регіону. Рятувальні та аварійні служби задіяні в максимальному варіанті, працюють над ліквідацією наслідків.

В Зеленодольській громаді, обстрілюючи мирні населені пункти, рашисти вбили у Великій Костромці двох чоловіків, ще одного – поранено. У селі є руйнування. Масштаби уточнюються.

По Нікопольщині ворог бив важкою артилерією та реактивними системами залпового вогню. Обстріляно три населених пункти: Нікополь, Іллінка, Мар’ївка. Пошкоджено три приватні будинки, газогін, поранено двох цивільних осіб.

Нашою авіацією нанесено 15 ударів по розташуванню ворога, а ракетно-артилерійськими підрозділами виконано 250 вогневих завдань, в тому числі по районах зосередження живої сили та техніки поблизу Старої Збур’ївки, пункту управління, безпосередньо, в Херсоні, по станції радіоелектронної боротьби в Новій Каховці та по альтернативній понтонній переправі поблизу Садового.

Додамо  

На півдні за два тижні активних контрнаступальних дій Збройним силам України вдалося знищити понад 600 одиниць ворожої техніки та понад 1800 російських окупантів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Авіація ЗСУ завдала 15 ударів по розташуванню ворога

     • 117717 переглядiв

    Зеленський провів перемовини з президентом Фінляндії

     • 181563 переглядiв

    Польща купить у Південної Кореї 48 винищувачів FA-50

     • 166637 переглядiв

    путін до Європи: "Хочеш газу – відкривай "Північний потік – 2"

     • 211950 переглядiв