ukenru
avdiyivka-lishilas-bez-gazopostachannya-o-motuzyanik

Авдіївка лишилась без газопостачання – О.Мотузяник

 • 9128 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Терористи залишили Авдіївку без газопостачання. Про це на сьогоднішньому брифінгу заявив речник Міністерства оборони України з питань Антитерористичної операції, полковник Олександр Мотузяник, передає кореспондент УНН.

"Внаслідок агресивних дій бойовиків залишається складною ситуація з інфраструктурою. Наразі в Авдіївці відсутнє газопостачання, також є серйозні проблеми з водопостачанням в деяких прифронтових районах Донецької області через руйнування на об’єктах Південно-донбаського водогону", - сказав О.Мотузяник.

За словами , там потрібен серйозний та тривалий ремонт, який можливо здійснити виключно за умови стійкого режиму тиші.

"На Донецькому напрямку бойовики порушили режим тиші 21 раз, із них 9 – із важкого озброєння. Головною «гарячою точкою» була позиція «Шахта Бутовка», яку бойовики ввечері обстрілювали з мінометів протягом 6 годин. При цьому було випущено понад 100 мін. Також окупанти застосовували міномети біля інших позицій ЗСУ на Світлодарській дузі, під Горлівкою, в Авдіївці та на стику Донецького і Маріупольського напрямків. Всі вони, за винятком одного, були короткими (до 10 випущених мін) та зазвичай супроводжувалися вогнем з легкого озброєння», – деталізував Олександр Мотузяник. 

Як повідомляв УНН, за минулу добу в зоні АТО загинуло четверо українських військових, семеро отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП