ukenru
avakov-zaproponuvav-na-nastupnomu-zasidanni-uryadu-rozglyanuti-zmini-do-pdr

Аваков запропонував на наступному засіданні уряду розглянути зміни до ПДР

 • 15018 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков запропонував на засіданні уряду розглянути напрацьовані зміни до законодавства, а також проекти постанов уряду щодо Правил дорожнього руху, передає кореспондент УНН.

"У мене буде прохання, щоб ми змогли присвятити наступне засідання уряду розгляду винятково цьому питанню (розгляду проекту змін до Правил дорожнього руху - ред.). Ми пропонуємо декілька змін до законів і пропонуємо декілька постанов Кабінету міністрів, які стосуються цих актуальних питань", - сказав він.

А.Аваков зазначив, що все можна зробити ефективно й запустити і ефективну відеофіксацію, над якою МВС працювало останні три місяці, і деякі зміни до законодавства.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман підтримав таку ініціативу. Також він попросив залучити "Укравтодор", в якого є багато гарних напрацювань, зокрема щодо зниження шидкості руху авто в містах з 60 до 50 км/год.

"На наступний уряд ми внесемо і будемо обговорювати всі ці питання", - додав голова уряду.

Нагадаємо, за статистикою Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), щорічно в результаті дорожньо-транспортних пригод гине близько 1,25 млн осіб у всьому світі. Автомобільні аварії є головною причиною смерті людей у ​​віці від 15 до 29 років.

Українські Національні Новини

Політика