ukenru
avakov-vidreaguvav-na-plani-slug-narodu-proyti-poligraf

Аваков відреагував на плани "слуг народу" пройти поліграф

 • 36005 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відреагував на інформацію про проходження поліграфа народними депутатами від "Слуги народу", передає УНН з посиланням на повідомлення в Twitter міністра.

"Київ. Поліграф Полиграфович .. Бідний Булгаков ..", - написав Аваков.

Нагадаємо, 22 жовтня з'явилася інформація про те, що Офіс Президента наполягає на тому, щоб народні депутати від фракції "Слуга народу", які входять до складу фінансового комітету Верховної Ради, пройшли детектор брехні. Офіс Президента висунув підозру 11 членам фракції у зв'язку із звинуваченнями в отриманні 30 тис. доларів (кожному) за голосування проти одного антикорупційного законопроекту на засіданні Комітету Верховної Ради.

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський повідомив, що разом з ним поліграф сьогодні ввечері пройде голова фракції СН Давид Арахамія.

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський заявив, що вимагає від усіх членів комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики пройти перевірку на детекторі брехні в зв'язку з виниклими підозрами в корупції.

Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою, з метою перевірки викладеної в ЗМІ інформації, зареєстровано кримінальне провадження за фактом можливого вчинення корупційного злочину народними депутатами України.

Українські Національні Новини

Політика