ukenru
avakov-prokomentuvav-provadzhennya-schodo-rozpovsyudzhennya-rolika-pro-dtp-iz-zelenskim

Аваков прокоментував провадження щодо розповсюдження ролика про ДТП із Зеленським

 • 15321 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Поліція повинна суворо реагувати на погрози громадським діячам. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час 12-го Київського безпекового форуму, коментуючи відкрите провадження щодо ролика про ДТП із Зеленським, передає кореспондент УНН.

"Я бачив цей потворний ролик на каналі на підтримку одного із кандидатів і я думаю, що його підставили. І я думаю, що таке питання повинно мати оцінку. Не думаю, воно не матиме глибоку юридичну оцінку, але моральна оцінка повинна бути", - зазначив Аваков.

Він додав, що коли Нацполіція кваліфікує якусь справу, як погрозу громадському діячеві, то повинна бути реакція.

"Тим паче, у нас за останній рік було дуже багато ситуацій, коли громадські діячі отримували спочатку погрози, потім жарти, а потім мали нещасні випадки. Я вважаю, що на такі речі треба реагувати дуже суворо, навіть з превентивним форматом. Щоб штаби кандидатів не переступали ці червоні лінії", - наголосив міністр.

Нагадаємо, поліція відкрила провадження через розповсюдження ролика, в якому одного з кандидатів на посаду президента України – Володимира Зеленського – нібито збиває вантажівка

Додамо, що відео було оприлюднено на Telegram-каналі "Європейське майбутнє України". Додамо, що посилання на сайт, який веде до вищевказаного Telegram-каналу, було розміщено на офіційній сторінці чинного Президента України Петра Порошенка у Facebook.

Українські Національні Новини

Політика