atesh-rezultaty-obstrilu-viiskovykh-obiektiv-u-krymu-v-nich-z-25-na-26-hrudnia

АТЕШ: результати обстрілу військових об'єктів у Криму в ніч з 25 на 26 грудня

 • 30804 переглядiв

Кримські партизани доповіли результати обстрілу військових об’єктів рф, у тому числі знищення десантного корабля"Новочеркаськ".

Партизанський рух доповів результати обстрілу військових об’єктів рф у тимчасово окупованому Криму в ніч з 25 на 26 грудня. Про це АТЕШ повідомив у Telegram, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що у Джанкої о пів на другу ночі були прильоти в районі військового аеродрому.

У Севастополі на мисі Фіолент були вражені війська окупантів. Станом на 8:00 26.12.23 військовий об'єкт продовжував горіти.

Агенти повідомляють, що найяскравішою подією стало знищення великого десантного корабля "Новочеркаськ" та безпілотників типу "Шахед" на його борту у Феодосії. Вибух був такої сили, що вікна у прилеглих будинках були вибиті вибуховою хвилею. Було зафіксовано загоряння біля морського порту.

Вітаємо всіх кримчан з успішною демілітаризацією окупаційних військ. Ми раді, що російські військові об'єкти, про які ми передавали інформацію, були вражені,

- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Україна завдала авіаційний удар по російському десантному кораблю "Новочеркаськ" в окупованому Криму. Про це повідомив командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Микола Олещук.

Україна знищила 20% Чорноморського флоту рф: у Міноборони Британії відреагували на атаку ЗСУ по десантному кораблю "Новочеркаськ"26.12.23, 14:05

Ольга Розгон

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Тайвань посилив санкції проти росії та білорусі

     • 29481 переглядiв